Not responding when adding multiple folders with 4 methods

Advanced Renamer forum
#1 : 12/12-10 22:39
Richard Henestofel
Richard Henestofel
Posts: 1
I am adding a list of folders and have 4 methods set up
1. Replace: '[2010]*' with ' [2010]'
2. Replace: ' ' with ' '
3. New Case: Lower all
4. New Case: Upper first in every word

There are appx. 36 folders

No matter the order I do this in it will cause the application to crash (Go not responding); set method then add folders or add folders then set method

I am on Win7 64bit with a quad core and 4GB of ram, I have attempted to set app to run as admin to see if that resolves the issue to no avail.

Note: It works when adding a single folder that is all alpha characters


12/12-10 22:39 - edited 12/12-10 22:42
#2 : 22/12-10 20:31
Kim Jensen
Kim Jensen
Administrator
Posts: 744
Reply to #1:
I will look into fixing the problem in the nearest future.


22/12-10 20:31
#3 : 30/12-10 15:09
Kim Jensen
Kim Jensen
Administrator
Posts: 744
Reply to #1:
I have a hard time reproducing your problem.

Are you using the latest version of Advanced Renamer?

I think the problem might be in the constellation of your folder names. Can you send the folder names to me? The easiest way to do this is to add the folders to the list, right click the list and click Save List. Send the file to my e-mail. My e-mail address can be found under About in the menu.


30/12-10 15:09
#4 : 10/06-16 15:20
Kurosh Jadali
Kurosh Jadali
Posts: 2
Reply to #3:
I'm having this problem too but my methods are different. Using v3.72

I'm using 'DateTimeOriginal' then four replace methods thereafter to replace the varous underscores with dashes. Simple enough. Works fine on some sub directories of my photos folder but not others. Just get the blue circle and not responding message.


10/06-16 15:20
#5 : 18/04-17 14:43
Kurosh Jadali
Kurosh Jadali
Posts: 2
Reply to #4:

Hello,

Still very much having this issue with 3.77 - any idea how to workaround / fix this?


18/04-17 14:43