"Replace Method" Bug

Advanced Renamer forum
#1 : 25/04-12 20:14
Magibon
Magibon
Posts: 4
hi.. i have been using Advanced Renamer since last year after finding it on TPFC.

I have found a small bug.
The "Replace Method" does not work after a while.
I cannot figure out what causes this.

If i delete Advanced Renamer, and start a new installation,
"Replace Method" works again.

Usually this happens after a few weeks.
I've dissected all the folders to try and pin-point the problems.
Unfortunately, i was unable to.

If you don't have time, it's not that big of a deal.
Starting over with a new install is not that hard.

Im using the Portable version.

Thank you for providing such a quality app. for free!


25/04-12 20:14
#2 : 25/04-12 20:29
Kim Jensen
Kim Jensen
Administrator
Posts: 771
Reply to #1:
How do you experience that the method stops working? Do you get an error message or does the program behave in an odd fashion?

I have never heard about this problem and I am keen to say that you must have misconfigured the method by mistake.


25/04-12 20:29
#3 : 28/04-12 09:29
Magibon
Magibon
Posts: 4
Reply to #2:

Here's a screenshot to help explain what im experiencing.
[IMG]http://i46.tinypic.com/246sy75.png[/IMG]


28/04-12 09:29
#4 : 30/04-12 21:11
Kim Jensen
Kim Jensen
Administrator
Posts: 771
Reply to #3:
I think you might accidentally turn off the Auto Test button in the top of the window. When Auto Test is off the names are only calculated when hitting the Test Batch button.


30/04-12 21:11